За нас

 

 

Be Different, Be You!  
Бъди различен, бъди себе си!

 

 

 


PRIVILEG е марка за иновативни електронни устройства - смартфони, таблети, интерактивни дъски, GPS навигации и др. Марката PRIVILEG е създадена от КОМПЮТЪР 2000 България ЕООД. Компанията съществува повече от 17г. на европейския пазар и има богат опит във вноса и дистрибуцията на продукти и софтуер от сферата на информационните технологии. 

 

Брандът PRIVILEG е на българския пазар от 2004г. и се наложи като водещ, предлагащ двусимови телефони, съчетаващи повика на най-новите технологии и разумна цена. Този баланс е възможен благодарение на изнесеното в Китай производство на устройствата. 

 

Български технически специалисти контролират качественото изпълнение на хардуера и софтуера на всяко устройство с марка PRIVILEG. Гаранционният и извънгаранционният сервиз, който се поддържа осигурява дълъг живот на устройствата PRIVILEG и комфорт за притежателите им.

 

Вече повече от 10 години PRIVILEG се стреми да прави достъпни най-новите технологични решения за потребителите си. Доказателство за иновативността ни е, че първият двусимов телефон в България с операционна система Android e PRIVILEG SM1. Първата интерактивна дъска в България отново е на PRIVILEG IWB01.

 

 

ИСТОРИЯ:

 

2004г. – стъпване на българския пазар

2006г. – откриване на офис в Китай - www.privileg.cn

2007г. – първият двусимов телефон PRIVILEG X5 (изпреварвайки световните брандове)

2008г. – първата интерактивна дъска е на българския пазар – PRIVILEG IWB01

2009г. – първият двусимов телефон PRIVILEG TV1 с вграден приемник за аналогова телевизия (без аналог сред световните брандове)

2010г. – първите двусимови телефони, базирани на Android OS  и Windows Mobile 6.5 моделите – PRIVILEG SM1/SM3

2010г. – марката е регистрирана в Европейския Съюз и в още 10 държави в света

2011г. – откриване на офис в Сърбия 

2011г. – откриване на офис в Македония

2011г. – стартиране на линия таблети с марката PRIVILEG

2012г. – пускане на пазара на ултра мобилен компютър MPC-1 (miniPC / smartTV)

 

ПРЕДИМСТВА:

 

• Иновативност
С цел да сме оптимално полезни на потребителите си се стремим винаги да сме първи при въвеждането на новите технологии в устройствата си.

 

• Качество и цена
Ние знаем колко е трудно да се намери баланса между качество и цена, затова предлагаме продукти с доказани качества на достъпни цени. 

 

• Гаранция и поддръжка
За всички наши продукти поддържаме гаранционен и извънгаранционен сервиз. 

 

• Опит
Вече повече от 10 години затвърждаваме лидерските си позиции в областта на мултифоните, смартфоните и технологичните устройства в България и по света.